To personer efterlyses for drabsforsøg

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Københavns Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde to marokkanske brødre, der lørdag aften affyrede skud mod fem personer i en bil på Tagensvej på Nørrebro i København.

Brødrene kørte i en grå Skoda Superb Sedan op på siden af en Mercedes og affyrede mindst otte skud ud af sidevinduet mod bilen og dens fem passagerer. Brødrene accelererede herefter kraftigt og forsvandt ad Tagensvej i nordlig retning. To personer blev ramt af skuddene. På grund af brug af skudsikker vest blev skuddene ikke fatale, oplyser politiet.

»Drabsforsøget var koldblodigt, og det er klart, at vi hurtigst muligt skal have fjernet personer, der finder det i orden at skyde med skarpt i København, fra byens gader. Derfor hører vi meget gerne fra alle, der har oplysninger om gerningsmændene eller deres bil,« siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen fra Københavns Politi i en pressemeddelelse.

De to efterlyste personer er Amin Touteh og Ousama Toutoh.

Amin Touteh beskrives som marokkansk af afstamning, 22 år, han har kort sort hår, er lysebrun i huden, 177 centimeter høj, spinkel af bygning og har brune øjne.

Ousama Toutoh er ligeledes af marokkansk afstamning, 28 år, har kort sort hår, er lysebrun i huden, 185 centimeter høj, almindelig af bygning og har brune øjne.

BNB