To personer anholdt efter knivstikkeri på Købmagergade

Efter en person onsdag morgen blev stukket ned på Købmagergade i København, har politiet nu anholdt to personer.

Efter en 24-årig mand onsdag morgen blev stukket ned i København, har politiet nu anholdt to mænd, der formodes at være relateret til overfaldet.

Den ene af de to anholdte fangede politiet tidligere onsdag, mens den anden selv har meldt sig på en station i København, oplyser Central efterforskningsleder ved Københavns Politi, Gunnar Nørager.

»Vi tror, den ene af de to anholdte kunne være knivstikkeren, men vi skal nu til at undersøge sagen nærmere,« fortæller han til Berlingske Nyhedsbureau.

Han oplyser, at politiet blandt andet er ved at gå i gang med at samtykke vidneforklaringer og gennemgå overvågningskameraer fra området omkring gerningsstedet.

Overfaldet fandt sted i et gågadeområde ved Købmagergade og Kronprinsensgade i indre København.

Den 24-årige mand blev kort efter 4.30-tiden stukket i maveregionen, hvorefter han blev kørt til hospitalet for at blive undersøgt. Han blev kort efter sin ankomst på hospitalet erklæret uden for livsfare.

Gunnar Nørager oplyser, at manden endnu befinder sig under lægetilsyn og på et tidspunkt i løbet af onsdagen skal opereres.

Motivet bag knivstikkeriet er endnu ukendt, men Københavns Politi formoder ikke, at sagen er banderelateret.

»Umiddelbart udspringer overfaldet sig af nattelivet, og kommer af, at en masse unge mennesker er forsamlet,« siger Gunnar Nørager.