To omkommet i flystyrt på Fyn

En mand og en kvinde er blevet dræbt, da et tysk sportsfly styrtede i vandet nær Munkebo på Fyn.

Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

To personer er bekræftet omkommet under et flystyrt torsdag eftermiddag i havet - nær kysten ved Munkebo på det østlige Fyn, oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse. Der er tale om en mand og en kvinde.

Dykkere søger fortsat i området, men politiet kan kort inden klokken 14.30 hverken be- eller afkræfte, om der var flere personer om bord på det tyske sportsfly, der styrtede i vandet kort efter klokken 13 cirka 100 meter ud for Munkebo.

»Et vidne så flyet foretage en drejning henover Munkebo, hvorefter flyet drejede ud over vandet. Under manøvren kom den ene vinge i berøring med vandet, hvorefter flyet kæntrede. Politiet er på stedet sammen med redningsberedskab herunder dykkere. Der deltager også helikopter i redningsarbejdet,« skriver politiet i pressemeddelelsen.

Vagtchef ved Fyns Politi Kim Munksgaard oplyser til TV 2 News, at havarikommissionen er på vej til ulykkesstedet for at undersøge flyet, og politiet søger fortsat efter personer i vandet, da flyet havde plads til at medtage fire passagerer.

Kim Munksgaard siger dog, at politiet ikke er sikre på, om der var flere personer om bord på flyet.