To mænd varetægtsfængslet for besiddelse af våben og kokain

Københavns Politi har varetægtsfængslet to mænd i en sag om kokainforarbejdning og våbenbesiddelse. Den ene mand er medlem af rockergruppen Hells Angels.

To 31-årige mænd er efter et grundlovsforhør fredag blevet varetægtsfængslet i en sag om kokainforarbejdning. Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Den ene mand, der ifølge politiet er fuldgyldigt medlem af rockergruppen Hells Angels, skal sidde bag tremmer indtil 29. april. Den anden mand har fået forlænget sin anholdelse i tre døgn.

6. november sidste år fandt Specialgruppen i Københavns Politi et kokainforarbejdningssted i en kælderlejlighed i Vanløse. Efterfølgende blev en 34-årig mand anholdt, og han er fortsat varetægtsfængslet.

Den videre efterforskning af sagen førte til, at politiet torsdag rykkede ud til to adresser - en i Midtjylland og en i Nordsjælland - hvor de anholdt de to 31-årige mænd.

De to mænd er sigtede for tre forhold. For det første var de ifølge sigtelsen i besiddelse af mindst 9,1 kilo kokain til videresalg. For det andet skulle de i samarbejde med den 34-årige varetægtsfængslede have forsøgt at forarbejde mindst 100 kilo kokain, så det kunne sælges videre. Endelig er de sigtet for at ligge inde med et M75-gevær, et oversavet jagtgevær, en pistol og tilhørende ammunition.

De nægter sig begge skyldige.