To mænd sigtet for besiddelse af våben og kokain

Københavns Politi har anholdt og sigtet to mænd i en sag om kokainforarbejdning og våbenbesiddelse. Den ene mand er medlem af rockergruppen Hells Angels. De nægter sig begge skyldige.

Torsdag rykkede Københavns Politi ud til to adresser - en i Midtjylland og en i Nordsjælland. Her anholdt de to 31-årige mænd, som nu er sigtet i en sag om kokainforarbejdning. Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

6. november sidste år fandt Specialgruppen i Københavns Politi et kokainforarbejdningssted i en kælderlejlighed i Vanløse. Efterfølgende blev en 34-årig mand anholdt, og han er fortsat varetægtsfængslet. Den videre efterforskning af sagen førte til, at politiet torsdag kunne anholde og sigte to nye mænd i sagen. Ifølge politiet er den ene af dem er fuldgyldigt medlem af rockergruppen Hells Angels.

De to mænd er sigtede for tre forhold. For det første var de ifølge sigtelsen i besiddelse af mindst 9,1 kilo kokain til videresalg. For det andet skulle de i samarbejde med den 34-årige varetægtsfængslede have forsøgt at forarbejde mindst 100 kilo kokain, så det kunne sælges videre. Endelig er de sigtet for at ligge inde med et M75-gevær, et oversavet jagtgevær, en pistol og tilhørende ammunition.

De sigtede bliver fremstillet i grundlovsforhør hos Dommervagten på Frederiksberg med krav om varetægtsfængsling. De nægter sig begge skyldige.