To mænd er anholdt på Fyn i sag om fire pistoler

En særlig afdeling i politiet, der efterforsker mod blandt andet bander, sigter to mere i stor våbensag.

En stor efterforskning om våben til bandemiljøerne vokser. I weekenden blev to mænd anholdt på Fyn og sigtet for sidste sommer at have besiddet fire pistoler, skriver fyens.dk. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Claus Rasmussen

En stor efterforskning om våben til bandemiljøerne vokser. I weekenden blev to mænd anholdt på Fyn og sigtet for sidste sommer at have besiddet fire pistoler, skriver fyens.dk.

Mændene, der er 27 og 29 år, er mandag blevet fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Odense. Retsmødet foregår bag lukkede døre. Den ene af mændene har ikke noget imod at besvare spørgsmål, oplyser fyens.dk.

Affæren efterforskes af en specialafdeling i politiet, Særlig Efterforskning Øst, som arbejder på at opklare blandt andet banders kriminalitet.

Sidste sommer blev der fundet i alt 56 skydevåben ved en stribe ransagninger under en stor politiaktion på Fyn. Mistanken var, at de mange våben skulle bruges af folk i bandemiljøet i for eksempel København.

Fire af de anholdte har haft en forbindelse til værtshuset Østerport på Nyborgvej i Odense, oplyser en anklager dengang, skriver fyens.dk.

/ritzau/