To mænd anholdt for at likvidere 22-årig ved højlys dag

Politiet foretager nye anholdelser i sag, hvor 22-årig blev skudt i en bil. Drabsmænd flygtede på scooter.

Politi ved Gammel Mønt i København, fredag den 17. november 2017. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Claus Rasmussen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

To mænd med banderelationer er tirsdag morgen anholdt for drabet på en 22-årig mand i Mjølnerparken i København 9. november, oplyser politiet.

Politiet mener, at de to anholdte fra en knallert affyrede en serie skud, som dræbte Ghassan Ali Hussein, der sad i en bil på en parkeringsplads ved bebyggelsen.

Anholdelsen har fundet sted lige før klokken 6.30 tirsdag morgen, oplyser politikommissær Steffen Th. Steffensen i Københavns Politi.

Mændene er 18 og 21 år. De ventes at blive fremstillet for en dommer tirsdag over middag. Her skal det afgøres, om politiets mistanke er så stærk, at der er grundlag for at varetægtsfængsle de to.

Politiet mener, at en hel gruppe deltog i forbrydelsen, og i forvejen er to andre mænd varetægtsfængslet for at have deltaget. Yderligere to mistænkte blev løsladt af politiet i sidste uge.

Drabsmændene flygtede på knallerten til et sted i nærheden, hvorfra de kørte væk i en bil, som forinden var blevet leaset i Sverige.

Mindst seks skud blev affyret ved 15.30-tiden den 9. november mod forruden af den bil, hvori to mænd sad. Ghassan Ali Hussein på 22 år mistede livet. Hans kammerat på 19 blev såret i armen.

Drabet var det tredje på halvanden uge og det andet ved Mjølnerparken. Tilsyneladende var det endnu et led i opgøret mellem på den ene side Loyal to Familia og på den anden side Brothas, der holder til i Mjølnerparken.

/ritzau