To lig fundet på Madeira

Ifølge portugisisk medie er der fundet to lig i et vandløb på Madeira. Der kan være meget vel være tale om de savnede danskere Ulla Linnea Ruby og Amalie Kjerstine Flindt.

Amalie Kjerstine Flindt og Ulla Linnea Ruby var på vandretur den 1. januar på Madeira. Deres lig blev fundet i torsdag 5. januar. Fold sammen
Læs mere
Foto: Privat
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Brandfolk har fundet to lig og en rygsæk i et dybt vandløb.

Det skriver den portugisiske avis Journal de Madeira.

Ligene er fundet i det område, hvor der blev ledt efter de to savnede danskere, den 73-årige Ulla Linnea Ruby og den 77-årige Amalie Kjerstine Flindt fra Aarhus, der har været meldt savnet siden mandag, efter de ikke vendte tilbage fra en vandretur uden guide.

Udenrigsministeriet kan endnu ikke bekræfte, at de to lig, som er fundet på ferieøen Madeira, er de to forsvundne danskere. Men Borgerservice oplyser, at myndighederne på Madeira arbejder på højtryk for at få identiteten bekræftet. Både den danske konsul og ambassaden i Lissabon deltager i arbejdet, oplyser Borgerservice.

De forsvundne danskere er to vandrere fra Aarhus - den 73-årige Ulla Linnea Ruby og den 77-årige Amalie Kjerstine Flindt. Begge har været meldt savnet siden mandag, efter de ikke var vendt tilbage fra en vandretur.