To døde i Slangerup var chef og ansat i dækfirma

De to omkomne kendte hinanden, og politiet arbejder ud fra en teori om, at de to dødsfald er relateret.

En kvinde fandt søndag morgen en mand liggende stærkt blødende fra skader i hovedet. Hun slog straks alarm til Nordsjællands Politi, men mandens liv stod ikke til at redde kunne en tilkaldt ambulancelægen kort efter konstatere. Her arbejder politiets teknikere på gerningsstedet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Linda Kastrup

Det er en 46-årige indehaver af Dækcentralen i Slangerup og en 33-årig ansat i firmaet, som søndag er blevet fundet døde et par hundrede meter fra hinanden.

Begge de omkomnes pårørerende er blevet underrettet. Det oplyser Nordsjællands Politi søndag eftermiddag.

Et øjenvidne i området fortæller til bt.dk, at den først fundne mand på Håndværkervænget var i stand til at råbe højt på hjælp, da han tilsyneladende var flygtet fra gerningsmanden. Kort efter lå han i en blodpøl - tilsyneladende med en form for blødende kvæstelser i både maven og hovedet, fortæller vidnet.

Det var en kvinde, der ved 9-tiden søndag morgen fik øje på den ene mand.

I en indkørsel til et industriområde på Håndværkervangen i Slangerup nær Frederikssund fandt hun en mand liggende stærkt blødende fra skader i hovedet. Hun slog straks alarm til Nordsjællands Politi, men mandens liv stod ikke til at redde kunne en tilkaldt ambulancelægen kort efter konstatere.

»Mens der bliver givet førstehjælp, dør manden for os. Jeg ved ikke, om han er ved bevidsthed, da ambulancen og politet er nået frem. Men der er ting, der indikerer, at han har været ovre på en adresse på den nærliggende Raasigvangen. Da vi kører derover og kommer ind på en virksomhed, finder vi en mand mere, der er død. Han er den eneste tilstedeværende,« oplyser pressetalsmand Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi til bt.dk.

»Vi kan ikke udtale os om andet, end at han er død. Men vi går ud fra en teori om, at der er en sammenhæng mellem de to dødsfald, men nu skal vi i gang med gerningsstedsundersøgelser, ligsyn og forhøringer,« tilføjer pressetalsmanden.

Gerningsstedet ved indkørslen på Håndværkervangen er et industriområde, hvor en række forskellige firmaer har adresse. Bt.dk var søndag middag i kontakt med et af firmaernes indehaver, der også privat har folkeregisteradresse på stedet:

»Det lyder ikke rart, men jeg er ikke vidende om det, da jeg er på ferie et helt andet sted. Vi er flere firmaer med adresse på stedet, hvor man også har lov til at bo privat, men som sagt har jeg intet kendskab til, hvad der er sket her til formiddag,« lyder det fra manden, der driver et firma med udlejning af bl.a. telte.

Foreløbig har politiet blandt andet afspærret Håndværkervangen af hensyn til den fortsatte efterforskning i sagen. Den dræbte mand med skader i hovedet er ifølge politiet en mand i 30'erne. Både han og den anden dødfundne mand er ifølge Nordsjællands Politi identificerede og fra lokalområdet.

Har I en formodning om, hvorvidt manden i virksomheden også er blevet dræbt eller om der er tale om et selvmord?

»For øjeblikket har vi ingen formodninger. Vi fortæller pricipielt ikke pressen om formodninger,« lyder svaret fra Henrik Suhr.

Ifølge pressetalsmanden tyder intet på, at hændelserne har nogen relation til bandemiljøet.

Bt.dks reporter på stedet fortæller ved 13-tiden søndag, at politiet har afspærret en stor del af industriområdet, hvor en tilkaldt hundepatrulje også er i gang med at søge efter spor - blandt andet på de nærliggende marker.