To anholdt i drabssag fra Næstved

Politiet har anholdt to personer, hvoraf en 21-årig mand med tilknytning til Bandidos sættes i direkte forbindelse med drabet på en 22-årig mand fra Næstved i december 2013.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har onsdag morgen anholdt to personer, som mistænkes for at have forbindelse til drabet på en 22-årig mand, der blev dræbt i sit hjem på Morsøvej i Næstved natten til 9. december 2013.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Den ene af de to personer, som blev anholdt, da politiet ransagede en række boliger på Sjælland onsdag morgen, sætter politiet i direkte forbindelse med drabet i Næstved. Der er ifølge politiet tale om en 21-årig mand med tilknytning til rockerbanden Bandidos.

Politiet forventer at fremstille den 21-årige i grundlovsforhør ved retten i Næstved onsdag, hvor der vil blive begæret lukkede døre.

I december 2014 slog Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fast, at efterforskningen tydede på, at gerningsmændene skulle findes blandt medlemmerne af rockerbanden Bandidos.

Politiet efterlyste samtidig hjælp hos offentligheden til at få de sidste brikker i sagen til at falde på plads, og det har nu ført til anholdelserne, oplyser politiet.

»Anholdelserne er sket i direkte forlængelse af, at vi gik i pressen og efterlyste vidner til nye oplysninger i sagen. Vi har nu efterforskningsmæssigt fået nogle åbninger, som gør, at vi skrider til anholdelse,« siger lederen af efterforskningsafdelingen i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Kim Kliver, i pressemeddelelsen.

Den 22-årige mand blev dræbt af et enkelt skud gennem et vindue i sit hjem.