Tidligere byrådsmedlem tæver journalist

En journalist fra JydskeVestkysten har fået en hjernerystelse efter mødet med et tidligere byrådsmedlems næve. Journalisten dækkede en sag, som den tidligere politiker var involveret i.

En retssag ved Retten i Haderslev tog ifølge bt.dk kort før middag en overraskende drejning, da et tidligere byrådsmedlem gik til angreb på en journalist fra JydskeVestkysten. Fold sammen
Læs mere
Foto: Carl Redhead
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En retssag ved Retten i Haderslev tog ifølge bt.dk kort før middag en overraskende drejning, da et tidligere byrådsmedlem gik til angreb på en journalist fra JydskeVestkysten.

Det skriver JydskeVestkysten.

Chefredaktør på JV, Jørn Broch, oplyser til BT, at retsreporteren Larz Grabau blev slået af det tidligere byrådsmedlem, mens han var ved at dække den sag, hvor den tidligere lokale toppolitikker stod tiltalt for el-tyveri samt for besiddelse af flere våben herunder et samurai-sværd, totenschläger og en kastestjerne.

»Jeg har været ansat på avisen siden 1996 og jeg har aldrig oplevet noget lignende. Vores journalist stiller efter retsmødet nogle spørgsmål til den her mand, hvilket gør, at han så vælger at reagere så voldsomt. Det er et helt uhørt overgreb,« siger han.

Journalisten blev slået så kraftigt, at han nu har fået en hjernerystelse.

»Han har det efter omstændighederne fint, men er selvfølgelig lidt chokeret. Efter overfaldet stjal den tiltalte journalistens noter. Den tiltalte har efterfølgende meldt sig selv til politiet«.