Tidligere ansat på hospital anholdt for drab

Det var både tekniske spor og udsagn fra vidner, som gjorde politiet på Frederiksberg i stand til hurtigt at anholde den formodede gerningsmand i sagen om det voldsomme knivdrab på en kvinde i et omklædningsrum på Frederiksberg Hospital.

Mand anholdt for drabet på Frederiksberg hospital <br>Foto: Localeyes Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den 36-årige Carina Reimer blev fundet dræbt onsdag morgen, da en rengøringsassistent kiggede ind i omklædningsrummet i en kælder under psykiatrisk afdeling. Det var et grufuldt syn.

- Det var meget, meget voldsomt. Hun var ilde tilredt, sagde kriminalinspektør Bent Isager-Nielsen om drabet, som skete onsdag mellem klokken tre om natten og seks om morgenen.

Politiet taler om "talrige" knivstik, og dagbladet B.T. oplyser, at det drejer sig om 22. Kvinden, der boede i Københavns nordvestkvarter, døde af det voldsomme blodtab.

Det helt usædvanlige gerningssted gjorde, at politiet straks fokuserede på mennesker, der har eller har haft deres gang på hospitalet. En tidligere rengøringsmand blev interessant for efterforskerne, og cirka 12 timer efter fundet af Carina Reimer blev han anholdt i sit hjem på Vesterbro i København. Manden er 39 år og ugift. I forvejen er han kendt af politiet.

Den anholdtes holdning til sigtelsen ønskede politiet torsdag morgen ikke at afsløre. Han fremstilles for en dommer i et retsmøde i løbet af dagen.

Politiets teori er, at drabet skete i forbindelse med, at de to havde sex i omklædningsrummet.

Sagen skabte utryghed på hospitalet, hvor ledelsen derfor har besluttet at indsætte ekstra vagter om aftenen og natten. Flere ansatte fik tilbud om krisehjælp.

/ritzau/