Test dine evner som spekulant

Har du en lille børshaj gemt i maven? 30.000 er allerede tilmeldt Berlingske Tidendes nye aktiespil.

Er det nu, man skal slå til og kaste sparegrisen efter billige aktier? Eller er det klogest at beholde is i maven og se, om pilen peger op eller ned?

Sidder du med svaret og en lille børshaj i maven, men er nervøs for at investere opsparingen, er det nu, du skal tilmelde dig Berlingske Tidendes nye omgang af Aktiespillet, der blev skudt i gang i mandags og løber to måneder frem.

- Vi har haft en fantastisk tilslutning allerede her i Aktiespillets to første dage, hvor næsten 30.000 har tilmeldt sig. Det er mere, end vi havde forventet, siger redaktør på Business.dk, Henrik Tüchsen.

Man kan både tilmelde sig alene og oprette hold og dermed dyste mod andre om de flotte præmier, der er på spil.

- Det er et interessant tidspunkt at spille med på. For det første befinder hele markedet sig i en særdeles turbulent periode. Og desuden kommer der rigtig mange halvårsregnskaber lige nu, der er med til at påvirke kurserne, fortæller Henrik Tüchsen.

Business.dk følger konstant aktiemarkedet og laver dagligt flere løbende artikler, der relaterer sig direkte til Aktiespillet.

Og har man ikke helt styr på, hvad der får aktiekurserne til at rykke, afholder Business.dk en speciel investeringsaften midt i september, hvor afdelingdirektør i Alm. Brand Henton, Bo Overvad, vil fortælle om, hvordan børsmæglerfirmaer håndterer og analyserer aktier.

Her vil aktieansvarlig på Business.dk, Kasper Kronenberg, også forklare, hvordan journalister arbejder med aktier og følger virksomheder.

- Alle på aktiemarkedet holder vejret lige nu, for hvor står vi? Er én måneds lang nedtur ovre? Det er det helt store spørgsmål, som gør også gør Aktiespillet særligt interessant, siger Henrik Tüchsen.

Gå direkte til Aktiespillet