TDC og medarbejdere mødes om sommerhuse

TDC har fået flere bud på de omstridte medarbejdersommerhuse, der nu er sat til salg. Men salgsprocessen er sat på standby til efter medarbejdermødet tirsdag.

Mandag var sidste frist for TDC's ansatte for at byde på de omstridte medarbejdersommerhuse, som TDC's ledelse har sat til salg til markedspris. TDC's presseafdeling bekræfter, at der er kommet bud på flere huse, men kommunikationskonsulent Per Christiansen understreger samtidig, at salgsprocessen er sat i stå indtil videre. TDC-ledelsen og repræsentanter for medarbejderne mødes tirsdag for at drøfte salget af de 43 sommerhuse, som medarbejderne fastholder er deres.

- Mødet med medarbejderne er altafgørende for den videre proces. Selvfølgelig bliver salget ikke gennemført, før vi har hørt, hvad medarbejderne har at sige på mødet, siger Per Christiansen.

TDC's ledelse annoncerede i maj salget af sommerhusene, der indtil da fungerede som feriehuse for TDC's ansatte. Det skabte voldsomme protester fra medarbejderne, som mener, at husene oprindeligt er gaver til medarbejderne fra egne pensionskasser eller købt for uafhentede feriepenge.

/ritzau/