TDC fastholder plan om sommerhussalg

TDC mener fortsat, at selskabet er i sin gode ret til at sælge en lang række sommerhuse og finder i øvrigt, at hele ordningen er til glæde for de ansatte.

Telekoncernen TDC fastholder, at selskabet er i sin gode ret til at sælge 43 af i alt 63 sommerhuse, som selskabet råder over. Ifølge omtale i Jyllands-Posten tirsdag mener blandt andet en tidligere faglig formand ellers, at husene reelt er betalt af medarbejderne som led i en gammel aftale. Pengene til sommerhusene skulle stamme fra de ansattes andel af besparelser som følge af en aftale om rationaliseringer i Jydsk Telefon i 1960'erne.

I TDC lyder vurderingen fra Peer Schaumburg-Müller, vicedirektør på HR-området, at feriehusene tilhører TDC.

- Det har de faglige organisationer også nikket til på et ekstraordinært møde i koncernsamarbejdsudvalget i maj. Men hvis de vil have et møde om sagen, så tager vi naturligvis det, siger Peer Schaumburg-Müller i en kommentar til sagen.

Han tilføjer, at TDC overordnet set og i forhold til medarbejderne mener, at det giver mere mening at tilbyde en helbredsforsikring, der kommer alle medarbejdere til gode hele året, i stedet for en række feriehuse, der kun bruges af relativt få medarbejdere en del af året.

/ritzau/