Syv anholdt efter væbnet røveri i Valby

Røvere truede sig til kontanter med en pistol og bandt en medarbejder i Dagli’Brugsen i Valby med strips. Syv er anholdt.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Politiet har søndag aften anholdt syv personer, der menes at være involveret i et røveri mod Dagli’Brugsen i Valby. Det skriver bt.dk.

Klokken 20.55 røvede to personer Dagli’Brugsen i Frugthaven ved Folehaven i Valby. Røverne truede de ansatte i butikken med en pistol, mens en medarbejder blev lagt ned og bundet med strips.

Røverne slap ifølge politiet af sted med en ukendt mængde kontanter fra butikken.

Efterforskningsleder ved Station City i København, Bo Jensen, bekræfter over for bt.dk, at politiet søndag aften har anholdt syv personer.

»Jeg vil pt ikke sige så meget om deres indbyrdes roller ved røveriet, men det er klart, at ikke alle har lige stor andel i røveriet. Jeg vil gerne bekræfte, at vi formoder, at de to, der begik røveriet, er blandt de anholdte,« siger Bo Jensen.

Efterforskningslederen fortæller, at de syv blev anholdt søndag aften klokken 22.40 på gaden i nærheden af området efter oplysninger fra vidner og med hjælp fra politiets hundepatrulje.

To af de anholdte er 17 år, mens de resterende er over 18 år - den ældste 32 år. De er alle mænd.

Politiet er stadig i gang med afhøringer af de anholdte, som alle ventes at blive fremstillet i grundlovsforhør mandag, og man har desuden fundet en stor del af udbyttet, som blev røvet fra butikken.

Politiet søger stadig efter vidner, der har set mistænkelige personer eller køretøjer i området. Vidner bedes henvende sig til politiet på telefonnummer 114.