»Systemet er uretfærdigt. Jeg er bare en rapper«

Rapperen Kidd, der er meldt til politiet for mordtrusler mod DF-toppen, føler sig misforstået.

»Alle journalisterne misforstår, hvad det handler om,« mener Nicholas "Kidd" Westwood. Fold sammen
Læs mere
Foto: NIels Ahlmann Olesen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

- Alle journalisterne misforstår, hvad det handler om, siger han i en kommentar til sine trusler mod Pia Kjærsgaard og Morten Messerschmidt.

For et halvt år siden gav Kidd et interview til to odensianske bloggere. Her fremkom han med udtalelser om Pia Kjærsgaard og Dansk Folkeparti:

- De er så klamme. Det er bunden af bunden. Det er virkelig bunden af bunden. Det er så pinligt for Danmark. Jeg håber, at nogen dræber dem, sagde han blandt andet.

»Kørt helt af sporet«

På den baggrund har Politiets Efterretningstjeneste, som normalt beskytter Pia Kjærsgaard, indledt en sag mod Kidd - med det borgerlige navn Nicholas Westwood.

- Det er et uretfærdigt system, jeg er bare en rapper. Og så er jeg anklaget for mordtrusler af PET, siger Kidd til bt.dk.

- Den sag er kørt helt ud af proportioner. Jeg mødte de to bloggere efter en koncert i sommer kl. 02 om natten. Jeg var totalt fuld og snakkede med dem, og sagde nogle forskellige ting. Det er et halvt år siden, og så dukker den her sag pludselig op. Alle journalisterne kører det helt vildt op. Det er helt misforstået. Det er overhovedet ikke den rigtige historie.

»Journalisterne er uretfærdige«

Hvad er så den rigtige historie?

- Jamen, det er, at jeg mødte de her to drenge midt om natten. Vi snakkede bare frem og tilbage, og nu er det kørt helt af sporet. Jeg har det ikke særlig godt lige nu. Journalisterne er uretfærdige.

Du er citeret for at sige, at du håber, at nogen bliver dræbt. Vil du sige undskyld?

- Alt det der kan jeg ikke gå ind i nu. Jeg er simpelthen for rystet. Jeg vil ikke udtale mig om det, siger Kidd til bt.dk.