»Systematisk hærværk«: Flere biler er væltet i nat

Efter flere anmeldelser om væltede biler i København søger politiet nu vidner i sagerne.

Søndag kunne flere medier skrive, at TV2-værten Christian Müller Bækgaard havde fået væltet sin bil ved sit hjem på Østerbro. Nu eftersøger politiet vidner i flere sager om væltede biler i København. Foto: Facebook/ Christian Müller Bækgaard.
Læs mere
Fold sammen

Københavns Vestegns Politi søger vidner i forbindelse med fire sager fra i nat, hvor biler er blevet væltet af hærværksmænd i Søborg-området.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse tirsdag.

Politiet skriver, at det drejer sig om fire biler, der er blevet væltet i Søborg natten til tirsdag. Der er kommet fire anmeldelser i tidsrummet fra kl. 02:16 til kl. 04:49.

I forbindelse med den første anmeldelse har et vidne set fire til fem mænd køre væk fra stedet i en lille sort bil i retning mod Søborg Hovedgade.

»Vi har sikret spor i forbindelse med sagerne og er meget interesseret i at høre fra vidner der har set noget i forbindelse med disse fire tilfælde af groft og systematisk hærværk,« lyder det fra vicepolitiinspektør Brian Toftemann i pressemeddelelsen.

Der er helt specifikt tale om følgende biler og adresser:

  • En væltet Peugeot 106 på Kliplings Allé i Søborg
  • En væltet Kia Picanto på Maglegårds Allé 48 i Søborg
  • En væltet Toyota Aygo på Valdemars Allé i Søborg
  • En væltet VW Polo på Marienborg Allé i Søborg

De nye sager om væltede biler kommer i kølvandet på mandagens historier om en bølge af hærværk i København, hvor flere biler var blevet væltet natten til søndag.

TV2 Lorry kunne fortælle, at Christian Müller Bækgaard, der er sportsvært på TV2, søndag morgen blev mødt af synet af sin bil, der var væltet på siden. Mediet var mandag bekendt med fire væltede biler i København, hvoraf den ene sag var fra Søborg, mens de resterende sager var foregået på Østerbro.

En falckmand oplyste til et kærestepar, der også have oplevet hærværket på deres bil, at det kunne koste op mod 15.000 kr. at få udbedret skaderne på bilen.