Studentervogn blev omringet og overdænget med kasteskyts

Arkivfoto Fold sammen
Læs mere
Foto: Morten Dueholm

En tur i studentervognen udviklede sig til et mareridt for en enkelt klasse, da de fredag ramte Brydes Allé på Amager i København

Fest og farver blev nemlig afløst af skrig og gråd, da en gruppe unge spærrede vejen for studentervognen og kastede æg på de nyudklækkede studenter.

Det skriver Ekstra Bladet.

Avisen er i besiddelse af en video, hvor man kan se, hvordan gruppen af unge blokerer vejen med containere og en personbil. Da studentervognen stopper, løber de unge i fuld fart mod vognen og kaster ifølge vidnet æg mod de studerende.

På videoen kan man også høre, hvordan studenterne råber ‘stop!’, mens ballademagerne blot griner og kaster videre.

»Pigerne græd, og folk bad om, de ikke nok ville lade være,« fortæller en 21-årig mand, der overværede episoden, til Ekstra Bladet.

Studentervognen - en lastbil - fik dog til sidst møvet sig forbi, men altså ikke uden en meget kedelig oplevelse for studenterne.

Over for Ekstra Bladet bekræfter Københavns Politi, at man har modtaget to anmeldelser om episoden, men betjente på stedet var imidlertid ikke i stand til at finde gerningsmændene.

»Vi sendte en patrulje ud for at kigge efter personerne, der passer beskrivelsen, men vi har ikke anholdt nogen,« siger Erik Gøtje Larsen, vagtchef ved Københavns Politi, til Ekstra Bladet.