Storfamilien

Tina Thimgaard (31) er gift med Henrik Thimgaard (34) og bor i Næstved. Sammen har de Karoline (1). Tina er desuden mor til Sara (9) fra et tidligere forhold, og Henrik er far til Anna (5) fra et tidligere forhold. Anna har to halvsøskende, Ida (10) og Mads (14). De har mistet deres mor, og derfor bor de også hos familien hver onsdag-torsdag og hver fjerde weekend.

Foto: Mikkel Møller Jørgensen

»Der er masser af fordele ved at være en stor familie. Der er altid nogen hjemme, og ungerne er gode til at lege på kryds og tværs og hjælpe hinanden, selv om aldersspredningen er temmelig stor. Så det er ikke ret belastende for mig og min mand at have så mange børn.

Desuden er vi heldige at have enormt mange bedsteforældre, som gerne vil passe ungerne. Børnene betragter hinanden som søskende, selv om de ind i mellem spørger, om de egentlig er rigtige søskende eller halvsøskende eller hvordan. Eneste ulemper er, at det kræver utrolig meget planlægning at bo så mange sammen. Især til højtider kan det være svært at få tingene til at gå op i en højere enhed.«