Stor dansk børnebutik er gået konkurs - kunderne får ikke deres varer

Babyhome ApS er under konkursbehandling, skriver JydskeVestkysten. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Børnebutikken Babyhome, som både har en fysisk butik på Glarmestervej i Esbjerg og en webshop, er under konkursbehandling.

Det skriver JydskeVestkysten.

Butikken blev ifølge mediet begæret konkurs af en medarbejder den 14. juni og i fredags gik den reelle konkursbehandling i gang.

»Det er begrænset, hvad jeg kan oplyse på nuværende tidspunkt, for hverken kreditorer eller gæld er afklaret endnu. Jeg blev først tildelt sagen i fredags, siger Peter Frandsen, der af samme årsag heller ikke er bekendt med, præcist hvor mange ansatte, der er tilknyttet virksomheden,« oplyser kurator og advokat Peter Frandsen til JydskeVestkysten.

Babyhomes hjemmeside er nu ude af drift og på anmeldersiden Trustpilot og på Facebook er flere kunder vrede over, at deres bestillinger ikke er kommet, og mange påpeger også, at man ikke kan komme i kontakt med butikken.

'Bestilte en dåbskjole den 3.6 og da jeg intet havde hørt/modtaget i 14 dage så skrev jeg og forhørte mig til min ordre, men intet svar så skrev igen, stadigvæk intet svar udover at de så har annulleret min ordre også uden at give besked! Virkelig dårlig service!!' skriver brugeren Mette blandt andet.

I august 2016 overtog Jan Flagsted Babyhome ApS fra Laila Bøndergaard som stiftede Babyhome  ApS i 2003 og drev forretningen frem til overtagelsen i august.