Stjerneadvokat skal forsvare sigtet dreng i brandsag fra Ry

Den kendte advokat Michael Juul Eriksen skal være forsvarer for en af de fire drenge fra Ry, som er sigtet for sidste mandag at have kastet en brændende benzinflaske mod en 15-årig dreng. Det bekræfter advokaten over for Midtjyllands Avis.

Den 47-årige Michael Juul Eriksen har gennem de seneste år været forsvarer i en lang række spektakulære sager. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

- Det er korrekt, at jeg skal forsvare en af drengene. Aftalen er helt ny, og jeg har endnu ikke nået at sætte mig ind i omstændighederne, oplyser Michael Juul Eriksen til Midtjyllands Avis.

Først i den kommende tid venter han at få indblik i sagen, når han har fået talt med familien til drengen, som han skal for-svare. Han oplyser, at han personligt vil føre sagen.

Den 47-årige Michael Juul Eriksen har gennem de seneste år været forsvarer i en lang række spektakulære sager.

I øjeblikket er han blandt andet forsvarer i appelsagen om sygeplejersken, som ved byretten blev idømt livsvarig fængsel for at have slået tre patienter ihjel på Nykøbing Faster Sygehus.

Derudover skal han være forsvarer for Silkeborg IF's superligatræner, Peter Sørensen, som er tiltalt for vold mod sin tidligere hustru.

De fire drenge fra Ry er sigtet for forsøg på manddrab på den 15-årige, men blev efter grundlovsforhøret fængslet i fire uger for grov vold.