Stedsøn troppede bevæbnet op til studenterfest

Det, der skulle have været en festlig begivenhed, tog en dramatisk drejning, da en 31-årig mand ankom til en studenterfest ved Maribo.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En studenterfest på Lolland udviklede sig onsdag eftermiddag dramatisk, da en 31-årige stedsøn af familien besluttede sig for at skabe ravage.

I første omgang blev han centrum for en så alvorlig gang husspektakel på adressen ved Maribo, at politiet måtte ile til. Det gjorde de lidt før klokken 16.

»Man var blevet uenige internt i familien, og da vi kommer frem, viser en af gæsterne mistænkelig adfærd. Han holder på sin bluse, som om han forsøger at skjule noget, og så bliver han visiteret,« fortæller Søren Østervig, der er vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Da betjentene ser nærmere på den 31-årige mand, viser det sig, at han skjuler en revolver ladt med fem skarpe skud i tromlen og en kniv.

Derfor vælger politiet at tage den 31-årige stedsøn med.

»Han er nu anholdt og skal fremstilles i grundlovsforhør i morgen (torsdag, red.). Han bliver sigtet for overtrædelse af våbenloven ved at være i besiddelse af en revolver,« siger Søren Østervig.

Hvis manden bliver dømt, kan han se frem til en fængselsstraf på minimum ét år.

Søren Østervig tilføjer, at den anholdte er kendt af politiet for overtrædelse af straffeloven.