Stærkt halvår giver opjustering

Forsikringskoncernen TrygVesta opjusterer forventningen til indtjeningen efter et stærkt første halvår. Resultat før skat ventes 15 procent bedre.

Forsikringskoncernen TrygVesta meddeler, at stærke resultater i første halvår og en forbedring af driften i andet kvartal nu fører til, at selskabet kan opjustere forventningerne til indtjeningen. Resultatet før skat for hele året ventes nu forbedret med 15 procent, så det lander på 3,1 milliarder kroner mod hidtil ventet 2,7 milliarder kroner.

I første halvår nåede selskabet et overskud på 1,75 milliarder kroner på trods af et større antal af store erstatninger. Der tale om en forbedring på næsten 400 millioner kroner i forhold til året før. Forbedringen skyldes både en sund drift i virksomheden og godt afkast på investeringer i andet kvartal.

Det forsikringstekniske resultat blev et overskud på næsten 1,3 milliarder kroner, hvilket er en forbedring på 111 millioner kroner på trods af, at selskabet måtte udbetale 473 millioner kroner til større erstatninger mod forventet 410 millioner kroner.

/ritzau/