Søskendefamilien

De to søskende, Gitte Radich Jørgensen (45) og Hanne Radich Hoffman (48), bor sammen med deres fire børn i et stort fælles hus i Virum. Gitte er ejendomsmægler og for fem år siden insemineret og har i dag sønnen Thomas (5). Hanne har fra et tidligere ægteskab børnene Maria (19), Christian (17) og Anna (14). Hannes eksmand er amerikaner og bor på Hawaii. De to søskendes mor bor lige rundt om hjørnet.

Foto: Jeppe Bøje Nielsen

»Da Gitte besluttede at få et barn alene, gav det god mening at købe et hus og skabe en ny familie, da jeg også var alene med tre børn. Vi har altid været utrolig tætte, og det er utrolig rart at vide, at man har et andet menneske så tæt på sig, som elsker en og som altid vil være der for en.

Derudover er det dejligt at kunne dele ikke bare alt det praktiske og besværlige, men også alle de gode oplevelser med nogen, som når børnene f.eks. kommer hjem med gode karakterer. Det er klart, at det ultimative ville være, hvis der også var en mandlig rollemodel i huset, men ingen familier er perfekte. Det vigtigste for mig er, at mine børn vokser op i et kærligt og omsorgsfuldt hjem, hvor familiefællesskabet vægtes højt.«