Søns hjem ransaget: Politiet frygter for østjysk familie

Fund i 42-årig mands bolig indikerer, at både han selv og forældrene er kommet noget til.

Jørgen Kragh (t.v.) og Kirsten Kragh (t.h.) er tirsdag blevet fundet dræbt i deres bil.  Sønnen Lars Kragh (i midten) er sigtet for mordet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Po
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Aarhus. Der er desværre god grund til at være bekymret for, at der er overgået en 42-årig mand og hans forældre noget dårligt.

Det oplyser politiinspektør Jan Andersen, efter at betjente fra Østjyllands Politi har ransaget sønnens hjem i landsbyen Uggelhuse øst for Randers.

- Vi har fundet nogle ting, som gør, at vi er bekymrede. Hvad det konkret er, holder vi for os selv af hensyn til efterforskningen, siger politiinspektøren.

Politiet valgte lørdag eftermiddag at efterlyse den 42-årige Lars Kragh og hans forældre, Kirsten og Jørgen Kragh fra Låsby.

Det skete, efter at stærkt bekymrede pårørende siden torsdag forgæves havde forsøgt at få kontakt til dem. Typisk er de i daglig kontakt, forklarer Jan Andersen.

Det var på den baggrund, at politiet valgte at trænge ind i den 42-åriges hjem.

Hvorvidt fundene i Lars Kraghs hjem indikerer, at han skulle kunne finde på at skade sine forældre, er ifølge politiinspektøren endnu ikke til at sige.

Han fortæller, at lørdagens efterlysning allerede har genereret flere henvendelser, som politiet nu arbejder videre med.

Søndag eftermiddag er der imidlertid ikke noget afgørende nyt.

- Der er borgere, som synes at have set dem nogle steder, og det undersøger vi selvfølgelig. Foreløbig har det ikke givet os nogen nye spor, siger Jan Andersen.

Han opfordrer folk til fortsat at rette henvendelse, hvis de mener at have brugbare oplysninger.

- Sammen med tekniske undersøgelser er borgernes hjælp det eneste, vi har at holde os til, siger politiinspektøren.

Ud over de tre personer efterlyser politiet ægteparrets koksgrå VW Golf, der lørdag klokken ti skal være blevet set køre gennem Limfjordstunnelen ved Aalborg.

Politiet ved ikke med sikkerhed, at ægteparret er sammen med deres voksne søn. Men fælles for dem alle tre er altså, at de ikke siden torsdag har givet lyd fra sig.

/ritzau/