Snød sig til sne-fri: Elever tog gymnasier ved næsen

Gymnasieeleverne foregav at være fra Sydtrafik og fortalte at busserne ville stoppe med at køre på grund af sneen. Det gjorde de ikke. Arkivfoto Fold sammen
Læs mere
Foto: Morten Dueholm
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Mens der i mandags var snestorm over Sønderborg, var der nogle snu gymnasieelever, der udnyttede vejret til at få en kort skoledag.

Der var nemlig elever fra Sønderborg Statsskole, der ringede til skolens sekretariat. Eleverne foregav at være fra Sydtrafik og fortalte at busserne ville stoppe med at køre på grund af sneen, skriver JydskeVestkysten.

Det resulterede i, at ikke bare eleverne fra statsskolen fik fri ved middagstid, men også eleverne fra Alssundgymnasiet.

– Vi snakkede sammen med ledelsen på Statsskolen, og på baggrund af, hvad de sagde, gav vi eleverne fri. Det tyder på, at eleverne fik fri uden grund, så vi skulle nok lige have tjekket en ekstra gang, lyder det fra Per Møller, rektor på Alssundgymnasiet.

Hos Sydtrafik ser man alvorligt på sagen, men vil ikke involvere politiet og lader den derfor ligge.

– Det er uheldigt, for vores kundecenter blev ringet ned, og opkaldene kan have haft den konsekvens, at folk der rent faktisk skulle igennem ikke kunne komme det, siger informationsansvarlig ved Sydtrafik, Karen Stoustrup.