Smukfest-gæster går forgæves med chipbetaling

Smukfests chipbetaling har ikke virket i flere boder. Festivalen forventer, at det vil fungere igen torsdag.

Smukfests betalingssystem med chiparmbånd har været nede flere steder onsdag og torsdag. Festivalen forventer, at problemet bliver løst i løbet af torsdag. Scanpix/Helle Arensbak Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Skanderborg. Gæster på Smukfest har onsdag og torsdag forgæves strakt armen frem for at betale for deres mad og drikke i flere af festivalens boder. Festivalens chipsystem, hvor deltagerne kan betale med deres armbånd, har været ude af drift flere steder.

Gæsterne kan bruge betalingsformen ved at overføre penge til deres chiparmbånd, som de så kan betale med i boder. Den mulighed har flere steder dog ikke været mulig.

I stedet har festivalgæsterne skullet frem med kontanter eller overføre penge med Mobilepay. Festivalen er opmærksom på problemet, som har været til gene for flere af festivalens boder.

- Vi har bare disse fem dage, så det er noget, vi tager meget alvorligt og prøver at få til at virke.

- For den enkelte er det irriterende, og for det sted, det ikke virker, er det et stort problem. Men vi har cirka 700 kasseapparater oppe at køre, og det er en brøkdel af dem, der ikke virker. Men derfor kan det godt være irriterende, siger talsmand Poul Martin Bonde.

Chip-armbåndet har i flere år været brugt til betaling på festivalen, for at gæsterne kunne droppe kontanter og dankort og i stedet hurtigt betale med chippen. Meldingen fra festivalen er nu, at systemet vil fungere igen torsdag.

- Vi regner med, at tingene er oppe at køre i dag. Vi har haft problemer nogle steder på pladsen. Vi har mange leverandører i det, men det er primært os selv, der står for alt, hvad der er i det, siger Poul Martin Bonde.

/ritzau/