Sms-beskeder bruges som bevis i sag om tredobbelt drab

Tirsdag er seks mænd fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Frederiksberg i forbindelse med tredobbelt drab.

Læs mere
Fold sammen

Politiet har opsnappet sms-beskeder, som bruges som bevismateriale i sagen om tredobbelt drab, der blev begået i en lejlighed på Frederiksberg 11. november sidste år.

Tirsdag har en dommer i Retten på Frederiksberg valgt at varetægtsfængsle én af i alt seks mænd, som er sigtet for drab og medvirken til drabene på Frederiksberg.

I dommerens begrundelse for fængslingen fremgår det, at teleoplysninger, herunder sms-beskeder, giver begrundet mistanke om, at den sigtede er skyldig i sigtelsen mod ham.

Mandag blev seks mænd anholdt i en større politiaktion på Sjælland. Alle seks er tirsdag fremstillet i grundlovsforhør i Retten på Frederiksberg. Forhøret begyndte klokken 10 tirsdag formiddag, og én efter én bliver der taget stilling til, om de skal fængsles.

Der er lidt over middag tirsdag kun blevet taget stilling til den første af de seks. Han fængsles i 23 dage. De første 13 dage skal ifølge dommeren tilbringes i isolation af hensyn til efterforskningen. I løbet af dagen bliver der taget stilling til de øvrige fem personer.

Fem af de seks har ifølge politiet relationer til rockergruppen Bandidos.

Dommeren nævnte også i sin begrundelse, at kriminaliteten antages at være en del af det organiserede bandemiljø.

Dørene til grundlovsforhørene er lukkede, hvorfor det ikke er muligt for pressen at blive bekendt med detaljerne omkring de sms-beskeder, der bliver brugt i bevisførelsen.

/ritzau/