Skud ramte værelse med flere sovende personer

»Bekymrende«, siger politiinspektør om skudepisode kort efter midnat. Bil blev også ramt.

Politiet appellerer til eventuelle vidner, der har hørt eller set noget i forbindelse med et skyderi natten til onsdag i Vordingborg, om at henvende sig. (Arkivfoto) Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Vordingborg. Politiet forsøger at opklare et livsfarligt skyderi mod en ejendom i Vordingborg kort efter midnat natten til onsdag.

Der befandt sig flere personer i huset på Aarsleffsgade, da der fra en bil blev afgivet skud, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

»Det er alvorligt, når der bliver skudt i det offentlige rum. Og når det sker mod et hus, hvor der er flere personer til stede, er det ekstra bekymrende,« siger politiinspektør Kim Kliver.

Det ene skud ramte vinduet i et værelse, hvor flere lå og sov, oplyser politiinspektøren. De pågældende er onsdag blevet afhørt. Om deres reaktion siger Kim Kliver:

»Man vil vide, at hvis man er et sted, hvor der bliver skudt ind, er det angstprovokerende.«

Muligvis blev skuddene affyret fra en mindre mørklagt bil, som vidner har observeret.

»Vi vil meget gerne høre fra folk, der har set eller hørt noget,« siger politiinspektøren om efterforskningsarbejdet.

På stedet kan man se, at en blå bil på stedet også er blevet truffet. Der er to skudhuller i hver side af bilen, ligesom bagruden er smadret, oplyser TV2 Øst.

En person har fortalt tv-stationen, at der blev affyret mindst seks skud. Kim Kliver ønsker af hensyn til efterforskningen ikke at kommentere udsagnet.

»Vi har fundet et antal patronhylstre. Antallet holder vi indtil videre for os selv,« siger han.

Et muligt motiv til drabsforsøget ønsker Kim Kliver ikke at kommentere onsdag eftermiddag.

/ritzau/