Skud i Søborg: Offer og gerningsmand er kendt af politiet

Et skyderi ved Rundgården i Søborg mandag morgen var ikke banderelateret, men politiet kender ikke motivet.

Motivet til et skyderi mandag i Søborg er indtil videre ukendt. Men både offer og den formodede gerningsmand er kendt af politiet i forvejen. Arkivfoto. Free/Colourbox Fold sammen
Læs mere

København. En 32-årig mand er tirsdag i Retten i Glostrup blevet varetægtsfængslet i fire uger for drabsforsøg efter en skudepisode tidligt mandag morgen ved Rundgården i Søborg.

Her blev en 33-årig mand ramt af skud. Han er uden for livsfare.

Både offer og den formodede gerningsmand er kendt af politiet i forvejen, oplyser politikommissær Hans Christian Tonnesen, Københavns Vestegns Politi.

Han ønsker ikke at oplyse, hvad politiet kender dem for. Han henviser til, at grundlovsforhøret, der endte med varetægtsfængsling af den mistænkte gerningsmand, foregik for lukkede døre.

Mandag fastslog efterforskningslederen, at skyderiet ikke er banderelateret.

- Men vi kender ikke motivet til skyderiet med sikkerhed, siger han.

Det var mandag morgen klokken 05.16, at politiet fik en anmeldelse af, at der var blevet skudt ved Rundgården. Da politiet nåede frem, fandt betjentene den sårede 33-årige.

Der er ikke oplysninger om, hvor mange skud der blev løsnet, og hvor mange der ramte manden. Det vides heller ikke, hvor han blev ramt.

Den 32-årige er fra et sted i Storkøbenhavn, oplyser Hans Christian Tonnesen.

/ritzau/