Skud affyret mod rockerborg i Odense

Ingen er kommet til skade ved skudepisode ved Hells Angels' rockerborg. Politiet er massivt til stede, oplyser Fyns Politi.

Ingen blev ramt, da der fredag eftermiddag blev affyret skud ved Hells Angels' klubhus i Odense. Arkivfoto. Reuters/Kacper Pempel Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Odense. Der er fredag eftermiddag affyret skud ved Hells Angels' rockerborg på Petersmindevej i den østlige del af Odense.

Ingen personer er dog blevet ramt af skuddene.

Anmeldelsen blev modtaget klokken 13.52, hvor otte til ti knallerter med to personer på hver er set i området, skriver politiet på Twitter.

- Jeg kan sige, at der er affyret mere end et skud, men vi ved ikke hvor mange, siger kommunikationsrådgiver ved Fyns Politi Charlotte Nyborg.

Politiet er massivt til stede i området. Blandt andet skal betjentene ud med hunde for at lede efter patronhylstre.

Politiet kan fredag eftermiddag ikke sige noget om motivet til skyderiet.

- Det er noget af det, vi arbejder på at finde ud af, forklarer Charlotte Nyborg.

Skudepisoden fik straks Fyns Politi til at oprette visitationszone i dele af Odense.

Den gælder frem til 27. september klokken 12 i området mellem Odense Å og Kertemindevej i nord, motorvejen i syd, Østre Ringvej i øst samt jernbanen og Odense Kanal i vest.

En visitationszone er et område, hvor politiet kan undersøge personer eller køretøjer uden begrundet mistanke om, at de bærer våben.

Den nye visitationszone kommer kun få dage efter, at en anden visitationszone udløb. Den blev indført 27. august, efter at et medlem af Hells Angels blev skudt i benet ved en tankstation i det sydøstlige Odense.

/ritzau/