Skud affyret i shoppingcenter i København - tre personer såret

Politiet i Field's onsdag middag. Fold sammen
Læs mere
Foto: Uffe Weng
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tre personer er blevet såret under en skudepisode i shoppingcenteret Field’s i Ørestaden på Amager, oplyser vagthavende ved Københavns Politi Michael Andersen til Berlingske Nyhedsbureau.

De er såret i henholdsvis armen, ryggen og maven. Om der er personer i livsfare kan vagtchefen ikke oplyse om.

»Der er to grupperinger, der ryger sammen derude, og så løber de lidt rundt i centeret - og det ender med, at de skyder nede på parkeringsdækket. Og så går den vilde jagt ellers rundt i centeret derude,« siger Michael Andersen.

Politiet fik anmeldelsen om skud klokken 11.54 og var til stede i Field’s umiddelbart efter. Klokken 13.00 har politiet tilbageholdt tre af de personer, der menes at have været involveret i sammenstødet mellem de to grupperinger. Derudover er de tre sårede personer også i politiets varetægt.

»Vi har spærret det hele af derude nu og leder efter alle de involverede. Det er cirka otte personer,« siger Michael Andersen, der dog understreger, at flere personer kan have været involveret i det blodige sammenstød.

Politibiler og ambulancer er massivt til stede ved shoppingcentret, og den store politiaktion betyder, at metrotrafikken er indstillet på ubestemt tid på strækningen mellem DR Byen og Vestamager, oplyser metroselskabet på sin hjemmeside.

Vagtchefen ved Københavns Politi kan endnu ikke sige noget om motivet for skudepisoden eller oplyse, om det er rocker- eller banderelateret.