Skolebrand i Vejle er opklaret

Branden tirsdag morgen på Petersmindeskolens bibliotek i Vejle er opklaret. En 10 årig skoleelev på skolen har forklaret at have antændt branden i skolens bibliotek og at have forsøgt at antænde genstande et par andre steder på skolen.

Foto: Mads Hansen. Brand i bibliotek førte tirsdag til evakuering af skole i Vejle. Ingen kom til skade i forbindelse med en brand på Petersmindeskolen i Vejle tirsdag morgen 18. april 2017.
Læs mere
Fold sammen

Baggrunden for barnets handlinger skal efter det oplyste ikke findes på skolen – handlingerne udspringer ikke af forhold til kammerater, lærere eller andre forhold i relation til skolen. Det er omstændigheder i barnets liv i øvrigt, der ligger bag. Det oplyser Sydøstjyllands Politi på Twitter, fortæller TV SYD.

Vejle Kommune er nu inddraget og er ansvarlig for det videre forløb i forhold til barnet, der som følge af sin alder ikke kan strafforfølges.

Sydøstjyllands Politi fortsætter efterforskningen og afventer bl.a. resultaterne af de tekniske undersøger i forbindelse med branden.

Der har for nogen tid siden været en brand i Petersmindehallen, der ligger i tilknytning til Petersmindeskolen. Efterforskningen af denne sag er ikke afsluttet, bl.a. afventes en teknisk erklæring om brandstedet, - men der er ikke grundlag for at antage at de to brande har noget med hinanden at gøre.