Skole sender børn hjem på grund af Paludan-demonstration

Rasmus Paludan opholdt sig kun i ganske kort tid på Christiania, hvor han havde anmeldt en demonstration.

Partistifter Rasmus Paludan fra Stram Kurs var kun på Christiania i kort tid til en demonstration torsdag eftermiddag. Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Forældre til elever på Christianshavns Døttreskole i København er blevet bedt om at hente deres børn hurtigst muligt.

Det bekræfter skolen over for TV2.

Skolen har fået en henvendelse fra politiet, om at den skal holde alle børn indendørs på grund af en varslet demonstration mod Rasmus Paludan på Christiania.

Moddemonstrationen kom som et svar på, at Rasmus Paludan, der er stifter af partiet Stram Kurs, havde anmeldt en demonstration på Christiania torsdag eftermiddag.

Paludan var dog kun på stedet i ganske kort tid. Han ankom kort før klokken 14 og forlod stedet få minutter efter.

Ifølge tv- og billedbureauet Local Eyes er politiet mødt talstærkt op i området.

Foruden Christianshavns Døttreskole skal en anden skole samt Christianshavns Gymnasium også være blevet kontaktet af politiet ifølge TV2's oplysninger.

Christianshavns Gymnasiums rektor Troels Vang Andersen bekræfter over for Ritzau, at de er blevet kontaktet af politiet. Dog har de ikke foretaget sig noget yderligere.

»Politiet har kontaktet os, men det er vores opfattelse, at demonstrationerne har foregået meget fredeligt. Derfor har vi ikke foretaget os noget særligt, men derimod fortsat undervisningen«, siger Troels Vang Andersen.

/ritzau/