Skole i Vejle evakueret efter brand på bibliotek

Ingen er kommet til skade i forbindelse med en brand på Petersmindeskolen i Vejle tirsdag morgen.

Petersmindeskolen i Vejle er blevet evakueret, grundet en brand på skolens bibliotek. Fold sammen
Læs mere
Foto: Ólafur Steinar Gestsson

Petersmindeskolen i Vejle er tirsdag morgen blevet evakueret på grund af en brand i skolens bibliotek, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Branden blev anmeldt kort før klokken 8 tirsdag morgen. Ifølge politiet er alle kommet ud i god behold.

Hos Sydøstjyllands Politi oplyser vagtchef Halfdan Kramer, at der på nuværende tidspunkt ikke er yderligere oplysninger om branden.

- Når den er slukket, vil man vurdere, om det er nødvendigt med tekniske undersøgelser for at fastslå brandårsagen, fortæller han.

Politiet oplyser klokken 9 tirsdag, at branden er slukket, og at skolens elever opholder sig på boldbanen. Forældre vil blive kontaktet af skolen eller af deres børn.

Skolen har tidligere i år været ramt af en brand. Det skete tilbage i februar, hvor en tidligere idrætshal ved skolen brændte. I hallen var der netop blevet indrettet nye faglokaler, som blev beskadiget ved branden.

Også tilbage i 2013 hærgede en brand skolen i udkanten af Vejle. Dengang var det skolens teatersal, der blev raseret af flammerne.

Branden dengang fandt sted, få dage inden at skolen skulle afholde dimissionsfest for skolens afgangselever. En fest, som skulle være holdt i teatersalen, men på grund af branden måtte flyttes.