Skattekritik forsvandt fra V-hjemmeside

Venstre har på få dage skiftet holdning til at hæve energiafgifterne. Beviset er uheldigvis forsvundet fra partiets hjemmeside.

Således udsendte Venstres pressetjeneste 9. august klokken 12.22 en harmdirrende pressemeddelelse på vegne af partiets energipolitiske ordfører. Lars Christian Lilleholt. Han kritiserede Det Radikale Venstre for partiets forslag om at sænke skatten på arbejde og i stedet hæve blandt andet energiafgifterne. Det skriver NORDJYSKE Stiftstidende og Fyens Stiftstidende.

I går foreslog regeringen med Venstres formand Anders Fogh Rasmussen i spidsen en lignende manøvre, der altså antageligt er i strid med partiets politik. For i Venstres Pressetjenestes forsvundne pressemeddelelse fremgår det, at den radikale skatteplan blot sigter mod i det skjulte at "hæve skatterne".

Imidlertid er pressemeddelelsen nu fjernet fra Venstres hjemmeside, så man ikke kan finde tilbage til fordømmelserne af at flytte skat fra arbejde til energiafgifter.

- Der er sket en fejl under nogle opdateringer af siden i løbet af weekenden. Det har betydet, at den side er faldet ud. Det er vi nu blevet opmærksom på, så vi vil finde ud af, hvor meget der er forsvundet fra hjemmesiden, siger lederen af pressetjenesten og pressechef for Venstre, Søs Serup, til NORDJYSKE og Fyens Stifstidende.

Hun afviser, at pressemeddelelsen er fjernet bevidst for at skjule partiets hurtige holdningsskift.

- Vi står ved, at der har været andre holdninger til det spørgsmål, men der er altså tale om et uheld, siger Søs Serup til de to aviser.

Kilde: Nordjyske