Skandinaviske prinser er klar til motorsport

Prins Joachim og svenske prins Carl Philip er begge vilde med motorsport, og de royale herrer begynder august med fuld fart.

Prins Joachim deltager i kraft af sit hverv som protektor i Copenhagen Historic Grand Prix fra den 5. til den 6. august i Bellahøj Park, fremgår det af det danske kongehus' officielle kalender. Fold sammen
Læs mere
Foto: Ida Marie Odgaard
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Prins Joachim og Sveriges prins Carl Philip starter august med masser af fart over feltet.

De royale racerentusiaster deltager nemlig begge i racerrelaterede begivenheder.

Prins Joachim deltager i kraft af sit hverv som protektor i Copenhagen Historic Grand Prix fra den 5. til den 6. august i Bellahøj Park, fremgår det af det danske kongehus' officielle kalender.

Prinsen deltager også i selve løbet, fremgår det af Copenhagen Historic Grand Prix' officielle hjemmedie.

Her vil han sidde side om side med racerlegenden Tom Kristensen i kategorien Royal Pro/Am, hvor en professionel og en amatør deler bil.

Copenhagen Historic Grand Prix indledes allerede fredag den 4. august med en åbningsreception på Københavns Rådhus, og her deltager den 48-årige prins også.

Hans svenske kollega prins Carl Philip går også en benzindryppende uge i møde, fremgår det af det svenske kongehus' officielle kalender.

Lørdag den 5. august og søndag den 6. august er han til stede ved et løb på Lidköpings Motorstadion. Her skal den 38-årige kongelige svensker blandt andet uddele sit selvbetitlet trofæ, Prins Carl Philips racingpokal.

Det er en af prinsens sidste begivenheder, inden han snart bliver far igen.

Prinsesse Sofia er sat til at føde parrets andet barn til september. Parret har allerede prins Alexander, der kom til verden i april 2016.