Skandale forkorter Amy Winehouses turné

Flere koncerter bliver nu aflyst, efter Amy Winehouse var så stiv på scenen i Beograd, at publikum buede af hende.

Den britiske sangerinde, Amy Winehouse, skaber igen overskrifter med sin opførsel. Fold sammen
Læs mere
Foto: ALESSIA PIERDOMENICO
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den skandaleombruste engelske popsangerinde Amy Winehouse må aflyse flere koncerter i Europa, efter at hun lørdag dårligt kunne stå på benene under en koncert i Serbiens hovedstad, Beograd.

27-årige Winehouse kæmpede ifølge nyhedsbureauet Reuters for at synge sine sange og holde balancen under koncerten, som endte med, at det skuffede publikum buede af hende.

Amy Winehouse, som længe har kæmpet med misbrugsproblemer, tabte blandt andet mikrofonen ud over scenekanten og kvitterede til sidst for pibekoncerten med at forlade scenen i utide. Skandalen får nu konsekvenser.

- Selvom hun meget gerne ville opfylde sine forpligtelser, så har hun aftalt med ledelsen, at hun ikke er i stand til at optræde efter bedste evne og vil derfor vende hjem igen, lyder en erklæring fra Amy Winehouses folk.

- Hun vil gerne undskylde over for de fans, som forventer at se hende til koncerterne, men hun mener, at det er det rigtige at gøre.

Ifølge meddelelsen er stjernens to næste koncerter i Istanbul og i Athen aflyst. Spørgsmålet er, om stjernen er klar til det næste show, som efter planen er planlagt til den 8. juli i Spanien.

Der er delte meninger fra de serbiske fans om stjernens koncert i Beograd.

Mens flere raser over hendes optræden og blandt andet kalder hende "en junkie", så er der også sympati at hente.

- Jeg var der, og det var meget trist at se på. Hendes management burde skamme sig over at sende hende på scenen i den tilstand. Det er ikke hendes skyld - hun har brug for hjælp, lyder det.

Amy Winehouses karriere har flere gange været sat på standby på grund af hendes misbrugsproblemer, siden hun for alvor slog igennem i 2006 med hitsinglen "Rehab".

/ritzau/