Sjællandske bandefolk fængslet for røveri

Efter ransagning på 10 adresser er fire med tilknytning til Black Cobra varetægtsfængslet for røveri og våben.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fire mænd med tilknytning til banden Black Cobra i Sydsjælland blev fredag efter et grundlovsforhør ved retten i Nykøbing Falster varetægtsfængslet i hver fire uger for våbenbesiddelse og røveri.

Grundlovsforhøret fandt sted for lukkede døre, og det er derfor sparsomt med oplysninger om de præcise sigtelser mod mændene.

- Vi har en hel del efterforskning endnu, siger politikommissær Bent Ludvigsen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Under ransagningerne fandt politiet imidlertid blandt andet effekter fra et røveri mod en person ved Fakta i Sakskøbing torsdag den 5. maj.

Black Cobra-folkene er kommet i politiets søgelys i forbindelse med efterforskningen af to skudepisoder fra Eskildstrup på Falster den 6. maj og i Maribo på Lolland den 27. maj.

Torsdag blev i alt seks mænd med tilknytning til banden anholdt, efter at politiet havde ransaget 10 adresser i Sydsjælland og på Lolland-Falster og fundet skydevåben, narkotika og anabolske steroider.

To af mændene blev sat på fri fod igen efter at være afhørt af politiet, mens de fire kom for en dommer. De fire nægter sig skyldige.

/ritzau/