Sikkerhedskontrol skaber lange køer på Roskilde Festival

Twitter-brugere melder om lange køer og store menneskemængder, der ikke kan komme ind på festivalpladsen på Roskilde Festival. Roskilde Festival undskylder, men siger, at der er indgange uden kø.

Foto: Ida Guldbæk Arentsen. Åbningen af Roskilde Festival pladsen 2017. Her venter festivalgæsterne på at løbe ind på pladsen onsdag den 28. juni 2017.
Læs mere
Fold sammen

Roskilde Festival har i et tweet og på deres Facebook-side undskyldt for ventetiden ved indgangene til festivalpladsen på Roskilde Festival. Det sker, efter at mange brugere på Twitter har uploadet billeder, der viser store menneskemængder, der står i kø uden for pladsen.

Pladsen åbnede kl. 17, men Twitter-brugere rapporterede efterfølgende, at de havde stået i kø i over en time for at komme ind på pladsen.

Roskilde Festivel melder, at det skyldes, at der i år er ekstra sikkerhedsforanstaltninger.

”Vi kan bekræfte, at der er kø. Vi er vant til, at der er flaskehals onsdag aften, når alle vil ind på samme tid. De lidt længere køer i år skyldes, at hvor vi normalt tidligere har lukket de første mange ind uden visitation, har vi i år i samarbejde med Politiet valgt at visitere alle, der skal ind på pladsen. Og det tager bare lidt længere tid,” siger Henrik Bondo Nielsen, Divisionschef på Roskilde Festival.

”Vi arbejder så hurtigt, vi kan på at få folk ind på pladsen,” siger Henrik Bondo Nielsen. Han melder også, at nogen indgange slet ikke har kø.