Sensommeren vender tilbage: Op til 25 grader

Fra tirsdag vender sensommervejret tilbage for en stund. DMI forventer lune dage med temperaturer op over 20 grader ugen ud.

ARKIVFOTO 2011 af sol, sommer og badning på Bellevue Strand. Fold sammen
Læs mere
Foto: Erik Refner
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Har du allerede pakket badetøjet og solcremen væk på denne våde og blæsende septembermandag, så kan det vise sig at være for tidligt. Ifølge Danmarks Meteoroligiske Institut (DMI) vender solen tilbage for en kort bemærkning fra på tirsdag.

»Allerede sidst på aftenen mandag og videre gennem nattetimerne begynder vejret at klare op. Tirsdag, onsdag og torsdag skiftes det kølige sensommervejr ud med varmt og tørt vejr med temperaturer over 20 grader,« fortæller vagthavende hos DMI, Jeanne Mangerel.

»Fælles for alle tre dage så holder det tørt. Først er det skyet, men i løbet af dagen nogen sol de fleste steder, og med temperaturer mellem 19 og 22 grader og svag eller let skiftende vind. Om natten tørt og til dels klart vejr, hvor temperaturen kommer ned mellem 10 og 15 grader,« tilføjer meteorologen og konstaterer:

»Alt i alt bliver det behageligt sommervejr.«

Det gode vejr vil ifølge DMI fortsætte i weekenden.

Temperaturen kan komme op at runde de 25 grader om lørdagen med let til frisk vind fra øst og sydøst, mens søndag byder på et mere ustadigt vejr.