Seksårig dreng drak af sin fars flydende ecstasy

Foto: CLAUS FISKER
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En seks-årig dreng fra Skive blev lørdag lagt i kunstig koma på intensivafdelingen på Viborg Sygehus efter at have indtaget flydende ecstasy.

Det oplyser politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive til Skive Folkeblad.

Drengen kom for skade at drikke væsken med det narkotiske stof i forbindelse med en køretur sammen med sine forældre, en 30-årig mand og en 26-årig kvinde, lørdag eftermiddag. I et ubevogtet øjeblik fik drengen fat i farens drikkedunk, der lå i konsollen i bilens førerdør, og drak af den. Da det blev opdaget, blev drengen kørt på børneafdelingen på Viborg Sygehus, hvorfra han blev overført til intensivafdelingen og lagt i kunstig koma, idet han var blevet så svag, at han var nødt til at få hjælp til at trække vejret, fortæller Niels Bach.

Klokken 23 lørdag aften fik politiet så den gode nyhed fra sygehuset, at drengen nu var vågnet op og havde det godt. Det var lægens vurdering, at drengen formentlig ikke får fysiske mén af episoden, oplyser Niels Bach til Skive Folkeblad

I mellemtiden havde politiet med narkohunde været på besøg hjemme hos drengens forældre i Skive. Her fandt man ud over den flydende ecstasy også syv gram kokain og nogle anabolske steroider. Den 30-årige far blev af samme grund sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Niels Bach oplyser, at sagen nu vil blive videregivet til de sociale myndigheder.