Seks unge mænd kørte galt i samme bil

En ung mand sad fastklemt i en bil, der nytårsmorgen kørte galt i Nordjylland. I alt seks mænd var i bilen, der rullede rundt og landede på en mark.

Et solouheld med ikke færre end seks implicerede unge i samme bil var nytårsmorgen med til at give stor travlhed hos Nordjyllands Politi, skriver bt.dk.

Alarmcentralen modtog klokken 05.26 et opkald fra Oppelstrupvej syd for Gistrup. Et køretøj var kørt af vejen, rullet rundt og landet på en mark. En person sad fastklemt i bilen, lød anmeldelsen.

»Vi sendte en patrulje til stedet, som kunne konstatere, at det drejede sig om et solouheld. Ved politiets ankomst var ambulancepersonalet allerede på stedet og i gang med at tilse personerne. Også Beredskabscenteret var kommet,« oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelselse.

»Et køretøj, en Toyota Carina af ældre årgang, holdt cirka tre meter inde på en mark og forsædepassageren var fastklemt. I køretøjet havde der været i alt seks personer – alle mænd i alderen fra 18 til 22 år. Personerne var alle fra Aalborg og Gistrup-området.«

»Føreren af køretøjet var umiddelbart uskadt, men blev medtaget til Aalborg Universitets Hospital til observation. Der blev udtaget en blodprøve af føreren med henblik på mistanke om spirituskørsel,« tilføjer politiet.

Den fastklemte passager blev frigjort fra køretøjet ved hjælp fra Beredskabscenteret. Han blev efterfølgende bragt til Aalborg Universitets Hospitals traumecenter. Han er uden for livsfare, men omfanget af hans skader er foreløbig ukendt, lyder meldingen fra Nordjyllands Politi.