Seks kørt på hospitalet efter alvorligt sammenstød: 3-årig dreng indlagt

Læs mere
Fold sammen

To personbiler er fredag stødt frontalt sammen på Oddesundvej én kilometer syd for Koldby, der ligger i Thy. Seks er kommet til skade ved ulykken og er kørt på sygehuset.

Det fortæller vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi, Carsten Henriksen, til bt.dk.

»Det er en alvorlig ulykke. Vi ved endnu ikke, hvordan det er sket. Men den ene bil er endt i den anden vognbane, hvor den kører frontalt ind i en anden bil,« siger han.

I alt er seks personer blev kørt på hospitalet efter den alvorlige ulykke, der skete klokken 17:53. I den ene bil sad fem personer, mens der i bilen, der endte i den modsatte vognbane, sad en enkelt mand.

Han er lige nu på operationsbordet, og hans tilstand betegnes som kritisk.

I den anden bil sad blandt andet en tre-årig dreng og hans mor. Den tre-årige dreng blev straks efter ulykken kørt til Aalborg Universitetshospital for at blive undersøgt for indre skader efter højhastighedsulykken.

»Han er heldigvis sluppet med overfladiske skrammer,« siger vagtchefen.

Drengens mor har det også godt. En anden person i bilen har fået et knoglebrud, men har det ellers fint. Det samme har de sidste to i bilen det også.

»Vi får nok først noget nye at vide om tilstanden på manden, der nu er på operationsbordet, i morgen,« siger vagtchefen.

Oddesundvej var efter ulykken spærret i begge retninger i nogle timer, men den er nu åben igen.

BNB