Se og Hør viser Kate topløs

Det danske ugeblad har besluttet at bringe de billeder, som en domstol i Frankrig tirsdag slog fast, var ulovlige at offentliggøre.

Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nu skal danskerne også se Kates bryster. Det synes i hvert fald Se og Hør, som i det kommende nummer har valgt at bringe et 16 siders særtillæg fyldt med de pikante fotos af Kate, som er hertuginde af Cambridge og Englands kommende dronning, topløs.

Dermed bliver ugebladet det eneste danske medie, der vælger at bringe de meget omtalte billeder.

Tirsdag slog en fransk domstol fast, at tabloidmagasinet Closer handlede ulovligt, da det valgte at bringe billederne af en topløs hertuginde.

I Frankrig har det siden afgørelsen tirsdag været ulovligt at offentliggøre billederne, og magasinet Closer skulle senest et døgn efter dommen aflevere originalerne til det britiske hof, hvis det vil undgå daglige bøder på 75.000 kroner.

Ulovliggørelsen af billederne sker på opfordring fra det britiske kongehus, som havde anmodet det franske retssystem om, at der tages stilling til, om man kan forbyde distributionen og salget af en række fotografier af den topløse hertuginde.

Billederne af Kate i minimale bikinitrusser og ellers i fri figur blev taget i Sydfrankrig, hvor William og Kate var på ferie.

- Vores læsere elsker at følge med i de kendte og kongeliges liv og efterspørger afslørende nyheder, der kommer helt tæt på. Jeg er derfor utrolig stolt over, at vi har fået rettighederne til at bringe de topløse billeder af Storbritanniens kommende dronning, som hele verden i øjeblikket taler om – men som de færreste egentligt har set, forklarer Se og Hørs chefredaktør, Kim Henningsen, i en pressemeddelelse.

- Det ligger i Se og Hørs DNA, at vi skal underholde og tilfredsstille vores læseres nysgerrighed. Derfor er det altid relevant for os, når en hertuginde og kommende dronning af England er topløs og endda frivilligt viser bryster ud mod en offentlig vej, siger chefredaktøren.

Ugebladet henviser til, at sladderbladsredaktører i Sverige, Finland, Holland, Belgien, Tyskland, Italien og en række andre lande har truffet samme beslutning.