Så meget kan du tabe dig med Pokémon Go

Pokémon Go kan være et effektivt middel i forsøget på at tabe sig. Tallene er bemærkelsesværdige og jo flere Pokémoner du fanger, jo hurtigere taber du dig.

En undersøgelse har vist, at Pokémon Go er et effektivt middel i forsøget på at tabe sig. Fold sammen
Læs mere
Foto: THOMAS SAMSON
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Internet-sensationen Pokémon Go kan faktisk hjælpe dig med at gå ned i vægt. En undersøgelse udført for online sundhedsservice-virksomheden Clinic Compare har nemlig afsløret, at hvis man fanger 60 Pokémoner om dagen, så vil man tabe sig over 450 gram (1 pund) på knap cirka fem dage som mand, mens det vil tage tæt på seks dage for en kvinde. Årsagen er simpelthen, at man som bekendt skal bevæge sig forholdsvist meget rundt for at få fat i de eftertragede Pokémoner.

Hvis man er endnu mere aktiv, og fanger 100 pokémoner om dagen, jamen så går det selvsagt endnu hurtigere med vægttabet. På blot 3 dage vil en mand have tabt sig over 450 gram, mens kvinder vil gøre det i løbet af 36 timers Pokémon-jagt.

Data fra Similar Web, som monitorer internetaktivitet, viste tidligere på måneden, at Pokémon Go-brugere i gennemsnit er aktive med app'en i 43 minutter og 23 sekunder om dagen og i gennemsnit fanger 22 pokémoner. Det vil sige, at det næsten tager to uger for den gennemsnitlige mandlige bruger at forbrænde nok kalorier til at tabe sig 450 gram. Det vil tage en kvindelig bruger over 16 dage for at opnå samme resultat.

Der er altså rigeligt med incitamenter til at benytte sig af app'en, hvis man vil i god form og beskeden er klar: Fang mange Pokémoner og kom i god form!

Infographic: Pokémon Go could help you lose weight | Statista
You will find more statistics at Statista