Royalt jobopslag: Her er de kongeliges krav

Prins William, hertuginde Kate og prins Harry søger en ny medarbejder, der vil udvise takt og diskretion.

Prins Harry og hertuginde Kate. Fold sammen
Læs mere
Foto: POOL
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det britiske kongehus er i øjeblikket på jagt efter den helt rette kandidat til et særligt job.

Prins William, hertuginde Kate og prins Harry søger lige nu en kommunikationsmedarbejder, der kan hjælpe dem med at holde styr på arbejdet med deres fælles velgørenhedsorganisation, The Royal Foundation.

Det viser et jobopslag, som de royale har delt på netværkssiden LinkedIn ifølge Hello!

Før man kan gøre sig forhåbninger om at have sin daglige gang på Kensington Palace, skal man dog leve op til nogle helt særlige krav.

I jobannoncen fremgår det, at den royale trio forventer, at man har omfattende erfaring fra et markedsførings-, medie- og PR-kontor.

Samtidig vil en kandidat stå stærkere i sin jobsøgning, hvis han eller hun har erfaring inden for velgørenhedssektoren, mens en række personlige kvalifikationer er helt afgørende for, at man kan skrive medarbejder for de kongelige på cv'et:

»Evnen til at tage beslutninger med integritet og dømmekraft, mens der udvises forsigtighed, er også en væsentlig forudsætning for jobbet. Det samme er evnen til altid at håndtere følsomme oplysninger med takt og diskretion,« fremgår det af opslaget.

Prinserne og hertugindens nye medarbejder skal spille en stor rolle i udarbejdelsen af en ny kommunikationsstrategi for trioens royale velgørenhedsorganisation, The Royal Foundation, mens planlægningen af pressemøder og besvarelse af mediehenvendelser også er en del af jobbet.

Se hele jobopslaget her

/ritzau/FOKUS