Royal familie drukner i breve: Tak for de mange hilsner

Mere end 36.000 breve fik det britiske kongehus i den forgangne måned. Men fans skriver ikke forgæves til de royale.

Prins Harry og hertuginde Meghan er blandt dem, der har fået postvæsenet i Storbritannien til at løbe ekstra stærkt. Benoit Tessier/Reuters Fold sammen
Læs mere

London. Det britiske kongehus har haft en overordentlig travl måned, og det kan ses i postrummet på Kensington Palace.

Det skriver Hello! Magazine.

Tusindvis af fans har nemlig givet sig tid til at sende kærlige hilsner til familien. Det skriver Kensington Palace på Twitter, hvor det også har delt et billede fra det overfyldte postrum.

- Tusind tak til alle for de smukke kort og breve i anledningen af prinsesse Charlottes treårs fødselsdag, fødslen af prins Louis og brylluppet mellem hertugen og hertuginden af Sussex.

- Vi har modtaget mere end 36.000 breve bare i den seneste måned, lyder det på det sociale medie.

På Instagram har Kensington Palace vist flere detaljer fra postrummet. Ud over kort og breve er der således også indsendt tegninger og malerier til den royale familie.

Men postvæsnet har ikke bare travlt med at levere breve til Kensington Palace. Der bliver nemlig også sendt hilsner den anden vej.

Prins William og hertuginde Kate har nemlig sendt takkekort ud til de mange royale fans, der har ønsket prinsesse Charlotte tillykke med fødselsdagen.

Modtagerne har fået et kort med et billede fra prinsesse Charlottes første dag i børnehave, og inde i kortet står der i følge Hello! Magazine følgende:

- Hertugen og hertuginden af Cambridge takker dig for din venlige hilsen i forbindelse med prinsesse Charlottes treårs fødselsdag. Det var meget betænksomt af dig, og det bliver værdsat af deres kongelige højheder, der sender dig de bedste ønsker.

/ritzau/