Røveri i Illum: Politiet efterlyser tre gerningsmænd

Der er meldinger om et røveri i Illum i Antonigade i København K. Politiet er i øjeblikket massivt til stede og har afspærret området. Ifølge politiet er der ingen meldinger om tilskadekomne.

Antonigade, politiafspærring i forbindelse med røveri i Illum Fold sammen
Læs mere
Foto: Anne Bæk

Københavns Politi er ved middagstid mandag massivt til stede i Antonigade og på Strøget i København efter forlydender om et røveri i Illum. Røveriet er ifølge Berlingskes oplysninger sket i urbutikken Bucherer, hvor gerningsmænd tømte bl.a. en montre med Rolex-ure.

Et øjenvidne fortæller Berlingskes reporter, at han så tre maskerede mænd i færd med at tømme en montre med dyre designerure. Ifølge vidnet talte de gebrokkent engelsk.

En af gerningsmændene skulle angiveligt have viftet truende med en pistollignende genstand mod personalet i urbutikken.

Ifølge Berlingskes oplysninger meldes der om, at skud er blevet affyret. Politiet kan dog ikke bekræfte på nuværende tidspunkt og fortæller, at deres arbejde indtil videre afholder dem fra at svare på spørgsmål fra pressen.

Der er ingen forlydender om, at personer skulle være kommet til skade.

Berlingske forsøger fortsat at få uddybende kommentarer fra Københavns Politi.

Til BT fortæller vagtchef ved Københavns Politi Henrik Brix, at der skulle være flere personer involveret i røveriet. Han fortæller også til BT, at det angiveligt skulle være et røveri i en urbutik eller en guldsmed.

Politiafspærring ved Illum i København, hvor et røveri i lllums smykkeafdeling angiveligt skulle have fundet sted. Politiet kan endnu ikke bekræfte, at der er blevet affyret skud, men øjenvidner fortæller til Berlingskes reporter på stedet, at de har set en mand med en pistollignende genstand. Manden var en ud af tre i en gruppe. Fold sammen
Læs mere
Foto: Sofie Mathiassen.

Københavns Politi efterlyser mandag eftermiddag tre gerningsmænd: